توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد تند رئیس‌جمهور برزیل از اسرائیل | این نسل کشی است

  • کد خبر: ۳۳۶۱۳۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
انتقاد تند رئیس‌جمهور برزیل از اسرائیل | این نسل کشی است
رئیس‌جمهور برزیل با انتقاد شدید از تجاوزات اشغالگران به نوار غزه، آن را نسل‌کشی توصیف و تاکید کرد که آنچه در حال وقوع است جنگ نیست، بلکه اقدامی انتقام‌جویانه از یک کشور فلسطینی است.

به گزارش شهرآرانیوز، «لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا»، رئیس‌جمهور برزیل روز یکشنبه به شدت از رژیم صهیونیستی به دلیل حملات مداومش به نوار غزه انتقاد و آنچه را در حال وقوع است را به عنوان «نسل‌کشی» و «انتقام» توصیف کرد.

طبق گزارش المیادین، داسیلوا طی سخنرانی خود در کنگره ملی حزب سوسیالیست برزیل تاکید کرد که «آنچه در نوار غزه اتفاق می‌افتد جنگ بین دو ارتش نیست» بلکه حمله «ارتش کاملا حرفه‌ای است که زنان و کودکان را در غزه می‌کشد».

وی تاکید کرد که «این یک جنگ نیست، بلکه نسل کشی است».

داسیلوا افزود: حتی یهودیان نیز خواهان این جنگ نیستند، این انتقام یک دولت از احتمال تشکیل کشور فلسطین است.

داسیلوا طی سخنرانی خود بیانیه‌ای تند را خواند که در آن سیاست‌های اشغالگران از جمله شهرک سازی‌های جدید در کرانه باختری را محکوم و بر مخالفت کشورش با اقدامات اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->